VIKTKAMPEn - Överviktsbehandling utan kirurgi 

Det ultimata upplägget för dig som vill gå ner i vikt! Ett 12 veckors camp med ett ända mål, att bränna så mycket fett som möjligt! Micke med över 10 års erfarenhet inom fettförbrännings träning kommer finnas vid din sida hela vägen vilket gör det omöjligt för dig att misslyckas! 
Du får ett anpassat kostschema som byts ut efter 4 veckor. Kostschemat innehåller 4 olika recept till varje måltid.
Du får också ett träningsschema som är gjort för att fungera både hemma och på gymmet. Det är alltså inget krav att du behöver ha tillgång till ett gym.
Med hjälp av vår app har du tillgång till dina scheman närsomhelst och möjlighet till att kontakta Micke genom chattfunktionen som finns i appen. Tveka inte, anmäla dig redan i dag!

Pris, Anmälan & Krav


1395:-/mån (3 månader)

Anmälan görs genom formuläret nedan
OBS! Du måste ha ett BMI över 30 för att få delta i viktkampen. Du räknar enklast ut ditt BMI här

 

10 års arbete med VIKTNEDÅNG
Med Micke får du en coach som levererar resultat! Han har över 10 års erfarenhet inom just fettförbränning och vet vad som krävs för att just du ska få resultat!

LÄMPLIGT FÖR ALLA

Du behöver inte ha någon bakgrund eller erfarenhet inom träning. Alla program är individ anpassade och skapas utifrån dina erfarenheter och möjligheter

Trygga händer

Du kan alltid känna dig trygg och säker under campet. Har du några frågor/funderingar eller brist på motivation så finns Micke bara ett knapptryck ifrån i appen!