PT-Online

Den här tjänsten är till för dig som inte har möjlighet att träffa oss av olika anledningar. Vi erbjuder skräddarsydda tränings- och kostprogram. För att vi ska ha möjlighet att göra programmet så optimalt som möjligt för dig kommer vi att behöva ställa några frågor innan vi kan påbörja uppbyggnaden av ditt program. All kontakt sker via mejl eller genom vår app.

Hur fungerar det?

Efter att du har svarat på frågorna du har fått kommer en av våra personliga tränare börjar arbeta med ditt program. Detta tar upp till 5 arbetsdagar. Beroende på ifall du har beställt ett tränings- eller kostsprogram kommer du att få detta på mejl eller i vår app.
Alla våra träningsprogram innehåller bilder, videoklipp och instruktioner för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att förstå och kunna utföra övningarna.


Under 4 veckor kommer du ha tillgång din personliga tränare som finns där för dig vid frågor och funderingar samt för att peppa och motivera dig.

Det finns alltid möjlighet att förlänga den här perioden!

Var & när som helst

Du får alltid dina scheman digitalt. Dessa kan öppnas upp på en dator eller i telefonen vilket ger dig tillgång till dessa var som helst och när som helst!

Skräddarsytt

Alla våra program är skräddarsydda av våra licenseriade tränare utifrån dig, dina förutsättningar och mål.
Detta kommer ge dig överlägset störst chans att uppnå dina mål.

motivation & Uppföljningar

I varje program ingår 4 veckors uppföljningar. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med din personliga tränare. Din tränare kommer att motivera och stötta dig i din nya livsstil samt göra förändringar i ditt schema vid behov.

© 2020 ELITE TRAINERS