Matlådor

I samarbete med Mix & Eat kan vi nu erbjuda färdiga matlådor. Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill äta sund kost. Både Mix & Eat och vi har över 10 års erfarenhet i branschen och vet vad som behövs för att vår kropp ska må så bra som möjligt. Oavsett vad du har för mål (viktnedgång, muskeluppbyggnad, hälsosammare livstil etc) kan vi hjälpa dig att få i dig rätt mat.


Alternativ 1 - Den hälsosamma lådan

I den hälsosamma lådan får du välja mellan en bas ingrediens så som exempelvis bulgur, ris eller nudlar och en proteinkälla så som kyckling, vegetariska köttbullar etc. Till detta får du även välja fyra tillbehör till exempel paprika, lök, majs, kål etc. 
Du sätter själv ihop din låda och får en mängd som passar utmärkt till lunch eller middag.Alternativ 2 - Personliga Lådan

Anpassad efter dig och dina mål. Du kommer att få svara på några frågor och tillsammans med Mix & Eat tar vi fram en matlåda med exakt mängd kolhydrater, protein och fett för att du ska uppnå så optimalt resultat som möjligt. Du kan fortfarande variera innehållet i lådan, vi justerar mängden efter ditt val. Den här lådan passar dig som har ett specifikt mål, exempelvis viktnedgång eller muskeluppbyggnad.
Du får även förslag på alternativ till frukost och mellanmål.

Hur fungerar det?

Oavsett om du väljer alternativ 1 eller 2 är det endast 10-kort vi säljer. Ett 10-kort kostar 690kr och det är vad 10-kortet till den hälsosamma lådan kostar. Vill du köpa den personliga lådan kostar 10-kortet fortfarande 690kr men en startavgift på 500kr tillkommer. 
Du hämtar ut och betalar för ditt 10-kort hos oss på Elite Trainers, på Geijersgatan 2 i Limhamn. Viktigt att kontakta oss innan för se att vi är på plats. När du har fått ditt 10-kort kan du hämta ut dina lådor hos Mix & Eat som ligger på Mariedalsvägen 37 i Malmö. 


FÄRDIGA MATLÅDOR

Nu slipper du laga din mat! Med både Elite Trainers och Mix & Eats erfarenhet leverar vi den optimala lådan för dig. Hälsosam och proteinrik!

Oslagbara PRISer

Förutom att maten är av högsta tänkbara kvalité har vi lyckats göra lådorna fantastiskt prisvärda! Innehållet sett till priset gör lådorna oslagbara!

VÄLMÅENDE

Tack vare den hälsosamma maten kommer du att märka av att ditt välmående blir betydligt bättre. Piggare, gladare och friskare är bara några utav dem positiva effekter en hälsosam kost ger dig!

IMG_2889.jpg

10-kort

10 lådor som innehåller:

- 1 Kolhydratkälla
(ex: ris, bulgur, nudlar etc.)

- 1 Proteinkälla
(ex: kyckling, vegetariska kötbullar etc)
- 4 tillbehör
(ex: paprika, majs, lök, kål etc.)

- 1 hälsosam dressing

Pris: 690:-

assorted-sliced-fruits-in-white-ceramic-

10-kort + Skräddarsytt upplägg

- Skräddarsytt upplägg efter dina mål. Lådornas innehåll är helt anpassade efter det.

10 lådor som innehåller:

- 1 Kolhydratkälla
(ex: ris, bulgur, nudlar etc.)

- 1 Proteinkälla
(ex: kyckling, vegetariska kötbullar etc)
- 4 tillbehör
(ex: paprika, majs, lök, kål etc.)

- 1 hälsosam dressing

Pris: 1190:- (inkl 500:- startavgift)

textning

Beställ nu


För att komma igång med tjänsten klickar du här och fyller i formuläret