Träning och nyttig mat går hand i hand

Det spelar ingen roll vilken nivå du är på eller vad du har för mål, träning och kost hänger ihop och med rätt kost kombinerat med din träning kommer du att uppnå snabbare och bättre resultat.
Det sägs att nästan 80% av ditt träningsresultat är direkt beroende av maten du stoppar i dig. Ett kostschema kan underlätta din vardag och samtidigt säkerställa att ditt hårda arbete med din träning ger så optimalt reslutat som möjligt.

Hur funkar kostscheman egentligen?

Vi har lagt ner mycket tid på att ta fram våra olika kostscheman. Våra scheman varierar sig utifrån vad du som klient har för mål. Därför kan du hitta kostscheman som är anpassade för bland annat; ökad fettförbränning, ökad muskelmassa, viktnedgång, viktuppgång etc.
Det finns även möjlighet att få ett anpassat kostschema för dig som vill få det helt skräddarsytt utifrån ditt mål/arbete/livsstil osv.

välj program

Välj ett program som är mest lämpligt för ditt mål. Oavsett om du vill du gå ner i vikt, bygga muskler, leva ett sundare liv eller nå bättre resultat inom din idrott så har vi ett kostschema för just dig.

online coaching

Våra program pågår i 8 veckor. Under dessa veckor kommer vi att göra en avstämning en gång i veckan för att se att allt går som planerat.

uppföljning

Som ett tillägg erbjuder vi även uppföljningar. Det innebär att vi har kontakt oftare och kan göra mindre justeringar i ditt schema utifrån behov och önskemål.

kycklingbröst

Get strong 

KOMMER SNART

 

Målet med det här programmet (kombinerat med din träning) är att du ska bli starkare och öka i muskelmassa samt volym.

Pris: 299kr

frisk sallad

Vegan 

KOMMER SNART

Pris: 299kr

frisk sallad

Get lean

KOMMER SNART

 

Målet med det här programmet är att du ska tappa i fettprocent, tighta till kroppen och få mer definierade muskler.

 

Pris: 299kr
 

diet Sallad

Custom made

KOMMER SNART

 

Målet med det här programmet är att du ska få ett schema som är helt anpassat utifrån ditt mål/arbete/livsstil. Vi kommer att skräddarsy ditt program så att det anpassas efter dina arbets- och träningstider. Samt se till så att schemat är skapat utifrån ditt specifika mål.

Pris: 299kr

Kikärt Sallad

Stay healthy 

KOMMER SNART

 

Målet med här programmet är att du ska få en hälsosammare livsstil. Programmet innehåller flera hälsosamma recept som kommer att ge dig en piggare och gladare vardag. Oavsett om du tränar eller ej är det här ett utmärkt program för dig som vill få en sundare livsstil.

Pris: 299kr

fräsch sallad

Kickstart

KOMMER SNART

 

Målet med det här programmet är att du ska få en kickstart på träning. Kostupplägget kommer att boosta din träning och ge dig snabbare resultat så väl invändigt som utvändigt.

Pris: 299kr