FÖRETAGSHÄLSOVÅRD

Vi erbjuder företag skräddarsydd träning, föreläsningar och massage. Allt är anpassat efter företagets behov. Träningen kan variera ifall det är exempelvis är kontorsarbetare eller lagerarbetare. Människan spenderar i snitt 8 timmar om dagen på sin arbetsplats och alla behöver träning för att klara av att arbeta 8 timmar utan att skada sig, både fysiskt och psykiskt.
Träning förebygger skador, minskar risken för sjukdomar och stress. Att få hela arbetslaget att träna tillsammans är inte bara bra ur ett hälsoperspektiv utan skapar alltid bättre stämning på arbetsplatsen då ni träffas i annat sammanhang än arbete
.

nyttja våra tjänster

Är ni intresserade av att nyttja våra tjänster ber vi er att kontakt oss på info@elitetrainers.se. Vi skräddarsyr alla våra upplägg. Det innebär att vi anpassar oss efter er och era tider. Vill ni träna t.ex en gång i veckan eller tre gånger i veckan är upp till er!

Friskvårdsbidrag

Låt inte dem anställdas friskvårdsbidrag "frysas inne". Nyttja detta hos oss och låt hela arbetslaget få träna tillsammans!

färre sjukskrivningar

Att träning leder till färre skador och minskad risk för sjukdomar är vetenskapligt bevisat. Det minskar även stress som allt fler lider av idag. Träna med oss och minska sjukskrivningar i ert företag!

Gemenskap

Träning ska vara kul har ni säker hört förr. Det ska även arbete vara! Genom att träna tillsammans skapar ni ett bättre gemenskap och positivare stämning på er arbetsplats!

Träningslektion

Företagsträning

- Gemensam träning med arbetslaget

- Morgon, lunch eller eftermiddag

- I våra lokaler, era lokaler eller utomhus

Kontakt oss för att boka

Sport skada

Massage

- Licensierad massör kommer till er arbetsplats

- 25 eller 50 minuters massage går att boka per anställd.

Kontakta oss för att boka

Man Speaker

Föreläsning

- Boka in en föreläsning med våra licensierade personliga tränare och kostrådgivare. Vi skräddarsyr alltid vår föreläsning efter era önskemål och behov.

Kontakt oss för att boka