Kvinnor i bodysuit
Fuck-It-Logo.png

Intresseanmälan (ej bindande)

Bli en "Fuck it" människa

Bli din bästa 

version

För mig räcker det inte bara med ett kost och träningsprogram för att förändra ett liv. 

Hälsa är lika mycket psykisk som fysisk. 

Jag tror på ett koncept där vi tränar hjärnan lika mycket som kroppen. 

 

Det är lätt att pressa på ett kostschema som ger maximala resultat, men kommer du hålla det livet ut? Troligtvis inte..  Mitt mål är att göra dig hälsosam resten av ditt liv. Inte de kommande 12 veckorna. 

 

Jag tror inte på en för strikt diet då jag vet att ingen vill dieta livet ut, därför jobbar jag med en Kostplan som är hållbar, inte bara för dig utan för hela din familj. Jag tror på en bra bas och kör på mitt koncept 90/10 för jag själv vill inte leva ett liv utan kakor och du kanske inte vill leva utan choklad..

 

 

Träning ska vara roligt, ett hårt schema anpassat enbart för svettiga gym är inte kul, mitt fokus är vardagsmotion och hur du kan få in träning i vardagen utan att behöva barnpassning eller avsätta timvis av träning. 

 

När basen sitter och du har en sund inställning till både kost och motion är jag övertygad om att vi lever ett lyckligare liv. 

Din självkänsla

Älska dig 

själv!

Men det tar inte stopp där, jag själv har gjort en stor resa där jag vet att självkänsla varken sitter i kilon eller muskler. Jag har varit både deffad och vältränad efter mina graviditeter men om jag blev lyckligare och hade en bra självkänsla, nej! 

Fortfarande tittade jag dömande på mig i spegeln och jämförde mig med andra istället för att uppskatta mig själv. 

 

Under hela Fuck it resan kommer vi jobba med stor fokus på din fuck it mentalitet, en mentalitet som ska få dig att må bra, en mentalitet som ska få dug att älska dig själv och uppskatta din kropp. 

Varje vecka hålls föreläsningar om din mentala fokus för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. 

Allt hänger ihop, din kropp är som ett kretslopp där allt behöver fungera. Det räcker inte med att reparera en del för att må bra. 

Mitt största och enda mål är att du ska bli en fuck it människa som håller huvudet högt och är stolt över dig själv. 

12 VECKOR

Fuck it camp pågår i 12 veckor

TRÄNINGSPROGRAM

3 träningsscheman

KONTAKT

Chatten tillgänglig varje dag

KOSTPROGRAM

3 kostscheman x 4 rätter / måltid

FÖRELÄSNINGAR

12 föreläsningar

VERKTYG

I appen finns enkla verktyg för att följa utveckling och resultat

Detta ingår

Dragningen görs den 27:e varje månad i tre månader
1700kr / månad
Facetune_01-05-2021-22-06-29.JPG

Kostprogram

I din app har du smidigt alla dina recept lätt tillhands för frukost, lunch, mellanmål & middagar. De är invidullet anpassade efter dig och dina önskemål (gluten, veg etc.) 

Du har 4 alternativ per måltid att välja mellan. 

Ditt kostprogram kan såklart regleras undertiden om du inte gillar någon rätt och byts helt ut var 4:e vecka.

Recepten är väl utformade och gör det enkelt för dig att följa, du ska absolut inte räkna kalorier. Se det som en personlig receptbok där vi gjort jobbet åt dig så du bara njuter av god mat!

Online Zumba-lektion

Träningsprogram

Att det ska vara smidigt och enkelt är viktigt, därför hittar du även ditt träningsprogram i appen. Alla övningar finns beskrivna med text, bild och video för att du enkelt ska kunna följa ditt program. 

Du kan alltid välja svårighetsgrad på ditt schema samt anpassa det efter tiden du har i vardagen. Ibland har man bara 15 min över och det är bättre än inget. Välkommen till livet, det går inte alltid efter planerna. Mitt mål är att du enkelt ska kunna anpassa din träning i vardagen på både 1 timmes pass och 15 minutrspass. 

booty%20109.JPG

Föreläsningar

När kost och träning är på plats så har vi grunden. Det som är avgörande för ditt ultimata mående är ju självklart hur DU mår. Varje vecka jobbar vi med tankesätt, självkänslan, din kroppsbild, inställning till mat & träning etc för att du ska bli en "Fuck it" människa. 

Jag lyfter viktiga ämnen, ger Fuck it uppdrag och framförallt pushar dig till att vara stolt över dig själv för den du är. 

Jag finns alltid tillgänglig i chatten som du enkelt har tillgång till i din app om du skulle vilja fråga något eller har tankar kring veckans föreläsning.