BURN TEN

Vill du gå ner i vikt? Tappa i fett? Har du något specifikt viktmål? Under en 10 veckors period tränar du med vår viktminskningsexpert Micke. Ni tränar ett PT-Pass i veckan under 10 veckor. Du får ett träningsschema och ett kostschema och under dessa 10 veckorna har du och Micke uppföljningar varje vecka. Varje schema är individuellt anpassade för att du ska uppnå resultat. Micke kommer även göra en Body Scan där du får veta fettprocent, muskelmassa etc. Detta sker i början och i slutet på Burn Ten.

Garanterat resultat

Micke arbetar endast med 10 klienter åt gången. Detta för att alla klienter ska uppnå målet som är -10 kilo på 10 veckor. Vi garanterar viktnedgången så länge ni följer Mickes kost- och träning.

HUR ANMÄLER JAG MIG?

Nedan fyller du i intresseformuläret. Du kommer sedan att bli kontaktad av Micke för en gratis konsultation som inte är bindande till Burn Ten. En konsultation är viktig för både dig och Micke då vissa hälsoperspektiv måste beaktas.

Kostnad

- 10 PT Pass
- 10 Uppföljningar
- 1 Träningsschema
- 1 Kostschema

- 2 Body Scan mätningar
- Rådgivning
- Garanterat resultat

Pris: 10 000:-
Det går bra att dela upp betalningen

GARANTERAT RESULTAT

Så länge du följer Mickes kost- och träningsschema och dyker upp på träningspassen så garanterar vi dig -10 kilo på 10 veckor!

Skräddarsytt

Varje upplägg som Micke gör är individuellt anpassat. Innan start kommer du att få göra mätningar för att Micke ska kunna göra ett korrekt schema utifrån dina behov.

motivation & Uppföljningar

PT-passen är inte bara till för att ge resultat i din viktminskning. Det kommer att öka din motivation enormt under dessa 10 veckor. Varje vecka har du uppföljningar med Micke för att stämma av så att allt går som beräknat.

Intresseanmälan till Burn 10
Nästa omgång startar 30 april

© 2020 ELITE TRAINERS